Constructiebeton (standaardbeton)

Online constructiebeton bestellen: eenvoudig en snel

Ben je op zoek naar constructiebeton? Wij leveren gecertificeerd beton voor de scherpste prijs. Wat je kunt verwachten:

  • Gecertificieerd betonmortel met sterkteklasse C20/25 (andere soorten op aanvraag)
  • Kant-en-klare levering van beton, indien gewenst met betonpomp (geen gesjouw of mengen)
  • Een zeer scherpe prijs!

Vraag een offerte aan of neem contact op

Neem voor meer informatie over het huren van een betonpomp contact met ons op via 085 - 022 0094 of vul het offerteformulier voor een prijsopgave.

Constructiebeton storten? Tref deze voorbereidingen:

Stap 1: Het plaatsen van de bekisting
Het beton moet uiteraard ingesloten zijn voor het storten. Dit realiseer je door middel van het plaatsen van een bekisting. De bovenkant van de bekisting dient dezelfde hoogte te hebben als de bovenkant van de betonvloer of fundering.

Stap 2: Betonijzer vlechten
Om te voorkomen dat er scheuren in het beton voor komen is het belangrijk dat je bewapening toepast. Wij adviseren een wapeningsnet met 8mm dikte en een maaswijdte van 15 cm. Het betonijzer moet los van de ondervloer liggen. Dit doe je door er hoogteblokken onder te leggen.

Voor dikke vloeren raden wij je aan om dubbele bewapening toe te passen. Dit is essentieel als er meer druk op de vloer kom te staan, bijvoorbeeld wanneer je de vloer zal gebruiken om een auto op te parkeren.

 Stap 3.  Afplakken van wanden die niet vies mogen worden
Wij verzoeken je de wanden die niet vies mogen worden tot 1 meter hoog af te plakken tegen spetteren.

Stap 4: Beton storten
Ons vakkundige personeel komt bij je langs om het beton op locatie te storten. Ga je zelf storten? Zorg dan dat je beschikt over het juiste materiaal. Denk hierbij aan voldoende kruiwagens, een trilnaald, betonhark, afwerkrei en een afwerkspaan.

“De communicatie was goed, de prijs scherp én mijn beton werd snel geleverd. Als je een betrouwbare leverancier voor je beton zoekt, vraag dan zeker een offerte aan bij Onlinebetonkopen.nl”

Frank Schouten
Scherpe prijzen Eigen materieel en directe lijnen met betoncentrales.
Flexibel en wendbaar Beton storten ook op lastig bereikbare locaties.
Leveringsgebied Snelle levering in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
Full service Wij kunnen zowel het beton, de stort als de afwerking verzorgen.

Constructiebeton laten storten? Tref deze voorbereidingen:

Hoe zit het eigenlijk met beton storten qua kosten? Deze zijn afhankelijk van het project, bijvoorbeeld of het een vloer of muur is, de soort beton, en andere factoren. Vraag daarom een op maat gemaakte offerte aan bij ons om de prijs voor de betonstort te zien. We bieden een uitstekende en snelle service voor een scherpe prijs, en je ontvangt de offerte binnen 24 uur.

Vraag nu een offerte aan

Ja, je kunt bij ons ook alleen beton bestellen. Voor een vlotte stort is het echter aan te raden om één van onze betonpompen te huren. Hiermee kunnen grote afstanden van de mixer tot de stortlocatie worden overbrugt en kan zelfs op de lastigere locaties worden gestort. 

De standaard samenstelling van het beton is C20/25 XC2 F4 4-16. Op aanvraag kunnen wij ook andere soorten beton storten. Twijfel je over de juiste samenstelling of wil je een andere samenstelling dan de standaard samenstelling? Wij zijn je graag van dienst. Neem contact op.

De afstand van de betonpomp tot de stortlocatie overbruggen wij met slangen van 5 meter. Het aantal slangen dat wij meenemen is dus afhankelijk van de afstand van de mixer tot de stortlocatie. Is de afstand groter dan 180 meter, of heb je een stortlocatie op een etage of verdieping? Neem gerust contact op.

Vanuit onze vestiging in Roelofarendsveen kunnen wij leveren in nagenoeg heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij rekenen een kilometervergoeding voor de afstand van onze vestiging naar de stortlocatie.

Het uitharden van het beton duurt gemiddeld ongeveer 30 dagen.

Helaas is dit van tevoren niet helemaal nauwkeurig te zeggen. Dit heeft te maken met o.a. de buitentemperatuur en hoe het beton aantrekt. Wij geven je echter wel een indicatie van de tijd op de dag zelf.

Je kunt 24 uur nadat de vloer gevlinderd is over de vloer lopen.