Kant-en-klaar cement / beton

Geen gedoe, kant-en-klaar geleverd

Bij onlinebetonkopen koop je kant-en-klaar gecertificeerd beton. Geen zwaar getil met zakken cement en geen gedoe met verhoudingen wanneer je zelf gaat mixen. Het benodigde beton wordt in de juiste verhouding met een mixer bij jou op de stortlocatie bezorgd. Wel zo fijn! Vraag nu direct een offerte aan. 

Waarom kiezen voor onlinebetonkopen.nl

  • Meer dan 20 jaar ervaring met het storten van beton. 
  • Beschikking over eigen vakkundig personeel.
  • Ruime keuze in betonsoorten en afwerking. 
  • Een vast contactpersoon voor een soepele afhandeling van uw betonstort. 
  • De scherpste prijzen op beton in jouw regio. 

“Ik heb naast Onlinebetonkopen.nl ook een offerte aangevraagd bij 3 andere leveranciers. Jullie waren veruit de goedkoopste aanbieder. Daarnaast was de communicatie super snel en betrouwbaar. Het beton werd kant-en-klaar geleverd, dus we konden gelijk aan de slag!”

Ivo Brouwer
Scherpe prijzen Eigen materieel en directe lijnen met betoncentrales.
Flexibel en wendbaar Beton storten ook op lastig bereikbare locaties.
Leveringsgebied Snelle levering in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
Full service Wij kunnen zowel het beton, de stort als de afwerking verzorgen.

Veelgestelde vragen

Hoe zit het eigenlijk met beton storten qua kosten? Deze zijn afhankelijk van het project, bijvoorbeeld of het een vloer of muur is, de soort beton, en andere factoren. Vraag daarom een op maat gemaakte offerte aan bij ons om de prijs voor de betonstort te zien. We bieden een uitstekende en snelle service voor een scherpe prijs, en je ontvangt de offerte binnen 24 uur.

Vraag nu een offerte aan

Ja, je kunt bij ons ook alleen beton bestellen. Voor een vlotte stort is het echter aan te raden om één van onze betonpompen te huren. Hiermee kunnen grote afstanden van de mixer tot de stortlocatie worden overbrugt en kan zelfs op de lastigere locaties worden gestort. 

De standaard samenstelling van het beton is C20/25 XC2 F4 4-16. Op aanvraag kunnen wij ook andere soorten beton storten. Twijfel je over de juiste samenstelling of wil je een andere samenstelling dan de standaard samenstelling? Wij zijn je graag van dienst. Neem contact op.

De afstand van de betonpomp tot de stortlocatie overbruggen wij met slangen van 5 meter. Het aantal slangen dat wij meenemen is dus afhankelijk van de afstand van de mixer tot de stortlocatie. Is de afstand groter dan 180 meter, of heb je een stortlocatie op een etage of verdieping? Neem gerust contact op.

Vanuit onze vestiging in Roelofarendsveen kunnen wij leveren in nagenoeg heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij rekenen een kilometervergoeding voor de afstand van onze vestiging naar de stortlocatie.

Het uitharden van het beton duurt gemiddeld ongeveer 30 dagen.

Helaas is dit van tevoren niet helemaal nauwkeurig te zeggen. Dit heeft te maken met o.a. de buitentemperatuur en hoe het beton aantrekt. Wij geven je echter wel een indicatie van de tijd op de dag zelf.

Je kunt 24 uur nadat de vloer gevlinderd is over de vloer lopen.