Kleurbeton: stijlvol en praktisch

Vakkundig en snel bij op locatie gestort

Steeds meer mensen kiezen voor een terras of woonvloer van beton in een mooie kleur zoals bijvoorbeeld antraciet. Bij onlinekopen.nl zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem voor jouw wensen contact op met onze specialist die er alles over kan vertellen. Een kleurstaal aanvragen? Ook dat is geen probleem.

Vraag een offerte aan of neem contact op

Neem voor meer informatie over het huren van een betonpomp contact met ons op via 085 - 022 0094 of vul het offerteformulier voor een prijsopgave.

Laat je jouw kleur-beton storten? Tref deze voorbereidingen:

1. Volg het stappenplan voor beton storten
Om het je zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij voor jou het stappenplan op een rij gezet.  Deze kun je hier vinden.

2. Zorg dat er een kruiwagen of grote speciekuip aanwezig is als wij bij je langskomen

3. Zorg voor voldoende ruimte op een verharde ondergrond
In verband met het hoge gewicht van onze apparatuur, mogen wij niet op de stoep staan. Onze betonmixer en aanhangerpomp zijn ongeveer 20 meter lang.

4. Plak wanden af
Wij verzoeken wanden die niet vies mogen worden af te plakken tot 1 meter hoog. Dit in verband met spetteren.

“Vrienden van ons hadden al kleurbeton laten storten door Onlinebetonkopen. Toen wij voor een nieuwe vloer wilden gaan, besloten we daarom te kijken wat ze voor ons konden betekenen. Nu hebben wij een mooie antraciet gekleurde vloer. Vakkundig gedaan heren!”

Marjolein Hendriks

Offerte kleurbeton

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Gelieve onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen.


Tip: bestel 10% extra beton in verband met inklinken.

Scherpe prijzen Eigen materieel en directe lijnen met betoncentrales.
Flexibel en wendbaar Beton storten ook op lastig bereikbare locaties.
Leveringsgebied Snelle levering in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
Full service Wij kunnen zowel het beton, de stort als de afwerking verzorgen.

Kleurbeton laten storten? Tref deze voorbereidingen:

Ja, je kunt bij ons ook alleen beton bestellen. Voor een vlotte stort is het echter aan te raden om één van onze betonpompen te huren. Hiermee kunnen grote afstanden van de mixer tot de stortlocatie worden overbrugt en kan zelfs op de lastigere locaties worden gestort. 

De standaard samenstelling van het beton is C20/25 XC2 F4 4-16. Op aanvraag kunnen wij ook andere soorten beton storten. Twijfel je over de juiste samenstelling of wil je een andere samenstelling dan de standaard samenstelling? Wij zijn je graag van dienst. Neem contact op.

De afstand van de betonpomp tot de stortlocatie overbruggen wij met slangen van 5 meter. Het aantal slangen dat wij meenemen is dus afhankelijk van de afstand van de mixer tot de stortlocatie. Is de afstand groter dan 180 meter, of heb je een stortlocatie op een etage of verdieping? Neem gerust contact op.

Vanuit onze vestiging in Roelofarendsveen kunnen wij leveren in nagenoeg heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij rekenen een kilometervergoeding voor de afstand van onze vestiging naar de stortlocatie.

Het uitharden van het beton duurt gemiddeld ongeveer 30 dagen.

Helaas is dit van tevoren niet helemaal nauwkeurig te zeggen. Dit heeft te maken met o.a. de buitentemperatuur en hoe het beton aantrekt. Wij geven je echter wel een indicatie van de tijd op de dag zelf.

Je kunt 24 uur nadat de vloer gevlinderd is over de vloer lopen.