Betonvloer vlinderen

Een vakkundig gevlinderde betonvloer

Een gevlinderde (monoliet afgewerkte) betonvloer heeft een mooie uitstraling en is zeer praktisch vanwege zijn slijt- en krasvaste eigenschappen. Daarnaast is de vloer eenvoudig schoon te maken, wat niet onbelangrijk is in bijvoorbeeld een bedrijfsloods of -schuur. Een gevlinderde vloer is een vloer waar je jarenlang profijt van hebt. Daarom is het belangrijk dat het vlinderen goed en vakkundig uitgevoerd wordt. Onlinebetonkopen.nl heeft alle materiaal, kennis en vakkundigheid in huis en zorgt voor een mooi eindresultaat.

Gevlinderde betonvloer: praktisch en onderhoudsvrij

Het storten en afwerken van je gevlinderde betonvloer doen wij onafgebroken en binnen 24 uur. Hoe lang het vlinderen van je vloer duurt, hangt af van meerdere factoren zoals de oppervlakte, de temperatuur en hoe het beton aantrekt. Op de dag zelf geven wij een indicatie van hoe lang wij ongeveer verwachten bezig te zijn met het vlinderen van de betonvloer. Als je zorgt dat alle voorbereidingen (zie hieronder) getroffen zijn, kunnen wij meteen aan de slag!

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 085 - 022 0094 of vul het offerteformulier in voor een prijsopgave.

Betonvloer laten vlinderen? Tref deze voorbereidingen:

1. Afplakken van wanden die niet vies mogen worden
Wij verzoeken je dat wanden die niet vies mogen worden tot 1 meter hoog afgeplakt worden tegen spetteren.

2. Zorg voor voldoende verlichting
Het vlinderen kan (afhankelijk van de oppervlakte) tot 's avonds laat duren. Voldoende zicht is daarom erg belangrijk. Het vlinderen maakt lawaai, houd daarom ook rekening met enige geluidsoverlast.

3. Verwarm de ruimte waar gevlinderd wordt
Bij lage temperaturen dient er een kachel aanwezig te zijn om de ruimte voldoende op te warmen.

“De medewerkers vroegen mij wat mijn wensen waren met betrekking tot het vlinderen van de vloer. Door mij bij het proces te betrekken ben ik nu ontzettend blij met mijn vloer. Bedankt mannen!”

Peter van Beeksen

Offerte betonvloer incl. vlinderen

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Gelieve onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen.
Scherpe prijzen Eigen materieel en directe lijnen met betoncentrales.
Flexibel en wendbaar Beton storten ook op lastig bereikbare locaties.
Leveringsgebied Snelle levering in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
Full service Wij kunnen zowel het beton, de stort als de afwerking verzorgen.

Veelgestelde vragen bij het vlinderen van een betonvloer

Ja, je kunt bij ons ook alleen beton bestellen. Voor een vlotte stort is het echter aan te raden om één van onze betonpompen te huren. Hiermee kunnen grote afstanden van de mixer tot de stortlocatie worden overbrugt en kan zelfs op de lastigere locaties worden gestort. 

De standaard samenstelling van het beton is C20/25 XC2 F4 4-16. Op aanvraag kunnen wij ook andere soorten beton storten. Twijfel je over de juiste samenstelling of wil je een andere samenstelling dan de standaard samenstelling? Wij zijn je graag van dienst. Neem contact op.

De afstand van de betonpomp tot de stortlocatie overbruggen wij met slangen van 5 meter. Het aantal slangen dat wij meenemen is dus afhankelijk van de afstand van de mixer tot de stortlocatie. Is de afstand groter dan 180 meter, of heb je een stortlocatie op een etage of verdieping? Neem gerust contact op.

Vanuit onze vestiging in Roelofarendsveen kunnen wij leveren in nagenoeg heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij rekenen een kilometervergoeding voor de afstand van onze vestiging naar de stortlocatie.

Het uitharden van het beton duurt gemiddeld ongeveer 30 dagen.

Helaas is dit van tevoren niet helemaal nauwkeurig te zeggen. Dit heeft te maken met o.a. de buitentemperatuur en hoe het beton aantrekt. Wij geven je echter wel een indicatie van de tijd op de dag zelf.

Je kunt 24 uur nadat de vloer gevlinderd is over de vloer lopen.