Goedkoop beton bestellen

Bestel je beton goedkoop en snel bij onlinebetonkopen.nl!

Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier die gecertificeerd beton kan leveren voor de scherpste prijs, neem dan contact met ons op. Wij hebben meerdere leveranciers in ons netwerk en daardoor kunnen wij je een zeer scherpe prijs aanbieden. Het beton wordt kant-en-klaar geleverd en indien gewenst met betonpomp naar de stortlocatie verpompt. Wel zo makkelijk! 

Waarom kiezen voor onlinebetonkopen.nl

Van plan om een betonvloer te gieten? Als full-service betonspecialist kunnen wij invulling geven aan de betonstort en nagenoeg alle overige betonwerkzaamheden. Met ruim 20 jaar ervaring voorzien wij je graag van advies. Ons beton kan snel worden geleverd, tegen een scherpe prijs.

Alles uit handen geven? Kies voor een 'all-in betonstort'. Hierbij verzorgen wij het gehele stortproces voor je, zodat je zeker weet dat het storten op een juiste wijze gebeurt en je er zelf geen zorg aan hebt. Een betonvloer is immers een langetermijninvestering, waar je nog jarenlang profijt van hebt.

Goedkoop beton laten storten? Tref deze voorbereidingen:

1. Volg het stappenplan voor beton storten
Om het je zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij alle handelingen in een stappenplan op een rij gezet. Deze kun je hier vinden.

2. Zorg dat er een kruiwagen of grote speciekuip aanwezig is als wij bij je langskomen

3. Zorg voor voldoende ruimte op een verharde ondergrond
In verband met het hoge gewicht van onze apparatuur, mogen wij niet op de stoep staan. Onze betonmixer en aanhangerpomp zijn ongeveer 20 meter lang.

4. Plak wanden af
Wij verzoeken wanden die niet vies mogen worden af te plakken tot 1 meter hoog. Dit in verband met spetteren.

“Ik heb naast Onlinebetonkopen.nl ook een offerte aangevraagd bij 3 andere leveranciers. Jullie waren veruit de goedkoopste aanbieder. Daarnaast was de communicatie super snel en betrouwbaar. Het beton werd kant-en-klaar geleverd, dus we konden gelijk aan de slag!”

Ivo Brouwer
Scherpe prijzen Eigen materieel en directe lijnen met betoncentrales.
Flexibel en wendbaar Beton storten ook op lastig bereikbare locaties.
Leveringsgebied Snelle levering in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
Full service Wij kunnen zowel het beton, de stort als de afwerking verzorgen.

Veelgestelde vragen bij goedkoop beton (laten) storten

Ja, je kunt bij ons ook alleen beton bestellen. Voor een vlotte stort is het echter aan te raden om één van onze betonpompen te huren. Hiermee kunnen grote afstanden van de mixer tot de stortlocatie worden overbrugt en kan zelfs op de lastigere locaties worden gestort. 

De standaard samenstelling van het beton is C20/25 XC2 F4 4-16. Op aanvraag kunnen wij ook andere soorten beton storten. Twijfel je over de juiste samenstelling of wil je een andere samenstelling dan de standaard samenstelling? Wij zijn je graag van dienst. Neem contact op.

De afstand van de betonpomp tot de stortlocatie overbruggen wij met slangen van 5 meter. Het aantal slangen dat wij meenemen is dus afhankelijk van de afstand van de mixer tot de stortlocatie. Is de afstand groter dan 180 meter, of heb je een stortlocatie op een etage of verdieping? Neem gerust contact op.

Vanuit onze vestiging in Roelofarendsveen kunnen wij leveren in nagenoeg heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij rekenen een kilometervergoeding voor de afstand van onze vestiging naar de stortlocatie.

Het uitharden van het beton duurt gemiddeld ongeveer 30 dagen.

Helaas is dit van tevoren niet helemaal nauwkeurig te zeggen. Dit heeft te maken met o.a. de buitentemperatuur en hoe het beton aantrekt. Wij geven je echter wel een indicatie van de tijd op de dag zelf.

Je kunt 24 uur nadat de vloer gevlinderd is over de vloer lopen.