Zakelijk beton bestellen

Jouw betrouwbare beton leverancier voor een scherpe prijs

Ben je een zakelijke afnemer en op zoek naar een betrouwbare leverancier van beton die snel en tegen een scherpe prijs kan leveren? Dan ben je bij Onlinebetonkopen.nl aan het juiste adres. Als aannemer krijg je aannemerskorting, waardoor je profiteert van een nóg scherpere prijs. 

Vraag direct een offerte aan

Waarom kiezen voor Onlinebetonkopen.nl

  • Meer dan 20 jaar ervaring met het storten van beton. 
  • Beschikking over eigen vakkundig personeel.
  • Ruime keuze in betonsoorten en afwerking. 
  • Een vast contactpersoon voor een soepele afhandeling van uw betonstort. 
  • Scherpe prijzen op beton in jouw regio. 

“Echt top. Heb nog nooit zo’n gladde vloer gezien. Ze denken ook goed mee met je project. Eerst vond ik het wel spannend want je moet van te voren betalen. Maar op deze mannen kan je vertrouwen ”

Bram via Google Reviews

“Tweede stort met deze club. Vorige was ook naar wens. Op korte termijn kunnen inplannen. Alles vakkundig en volgens planning uitgevoerd. Ik weet wel wie ik volgende keer weer inhuur. ”

Jeroen via Google Reviews

“Goed en heel snel geholpen. Twee keurige medewerkers die een nette vloer (zonder spetteren) hebben neergelegd en die superstrak is. Heel blij mee. ”

Fred via Google Reviews

“Top ervaring. Na betaling werd snel de doorgegeven datum bevestigd. De mannen waren op tijd. Controleerden de bekisting en gaven waar nodig advies. Beton storten ging professioneel en alles werd schoon achterlaten. ”

Danny via Google Reviews

“Goede communicatie, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg en afstemming voorafgaande aan het storten van het beton met Ferry en Pjotr! ”

Marcel via Google Reviews