Goedkoop beton

Regel je beton goedkoop en snel bij Onlinebetonkopen.nl

Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier die gecertificeerd beton kan leveren voor de scherpste prijs, neem dan contact met ons op. Wij hebben meerdere leveranciers in ons netwerk en daardoor kunnen wij je een zeer scherpe prijs aanbieden. Het beton wordt kant-en-klaar geleverd en indien gewenst met betonpomp naar de stortlocatie verpompt. Wel zo makkelijk!

Waarom kiezen voor Onlinebetonkopen.nl?

Van plan om een betonvloer te gieten? Als full-service betonspecialist kunnen wij  ontzorgen in alle betonwerkzaamheden, van de stort tot de afwerking. Met ruim 20 jaar ervaring voorzien wij je daarnaast graag van advies. 

Alles uit handen geven? Kies voor een 'all-in betonstort'. Hierbij verzorgen wij het gehele stortproces voor je, zodat je zeker weet dat het storten op een juiste wijze gebeurt en je er zelf geen zorg aan hebt. Een betonvloer is immers een langetermijninvestering, waar je nog jarenlang profijt van hebt.

Goedkoop beton laten storten? Tref deze voorbereidingen

 1. Volg het stappenplan voor beton storten

Om het je zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij alle handelingen voor zelf een betonvloer storten in een stappenplan op een rij gezet. Zorg voor een betonpomp en alle andere benodigdheden.

2. Zorg dat er een kruiwagen of grote speciekuip aanwezig is als wij bij je langskomen

Zo verloopt het beton gieten vloeiend en bespaar je kosten.

3. Zorg voor voldoende ruimte op een verharde ondergrond

In verband met het hoge gewicht van onze apparatuur, mogen wij niet op de stoep staan. Onze betonmixer en aanhangerpomp zijn ongeveer 20 meter lang.

4. Plak wanden af

Wij verzoeken wanden die niet vies mogen worden af te plakken tot 1 meter hoog. Dit in verband met spetteren.